Beskytt huden mot vinterkulden 

 

Kuldekrem er et veldig viktig produkt igjennom vinteren. Vi har riktignok ikke de kaldeste vinterene her i Norge, men når det først er kaldt ute – ja, da må vi passe på!

Skal du ut på skitur, langtur med hunden, leke med barna eller rett og slett være ute i vinterværet, så må kuldekremen på. Mange er gjerne flinke til å smøre seg men tenker ikke alltid på hvordan innholdet kan påvirke huden. 

Flere kuldekremer idag inneholder mineraloljer. Inneholder kremen din dette så vil produktet bli liggende som en hinne utenpå huden og ingrediensene vil ikke kunne trekke inn og gi sin effekt. Mange bruker også kremer som inneholder vann, noe som kan være veldig skadelig i kulden. 

«Går du ut med en krem som inneholder vann, vil dette fryse og kunne føre til sprengte blodkar og frostskader i ansiktet». Marte Landgraff, Daglig Leder på Renates Hud & Makeup oppfordrer alle til å lese nøye på ingredienslisten før de smører seg med en krem på kalde dager. 

 

«Kremene bør ha et høyt fettinnhold som nærer og beskytter huden». 

 

Skin Protect Cream fra Babor er en utrolig god klimakrem som gir huden masse fuktighet og verdifulle fettstoffer. Kremen kan brukes av alle som trenger beskyttelse mot tøffe værforhold, uansett hvordan hudtype man har. Sur vind og kald luft kan gjøre huden sensitive, irritert og tørr. Kremen beskytter også mot miljøpåvirkning og forebygger mot for tidlig aldring og kan også brukes som en 24- timers krem for en sensitiv, tørr hud.

Skin Protect Cream inneholder:

 

  • Cold Protect Shield – beskytter huden uten å kjennes tung ut.
  • Skory rot ekstrakt – stimulerer funksjonen i vitamin D-reseptorene og fremmer dermed regenereringene og beskyttelsen av huden.
  • Sheasmør
  • Makademikanøttolje

 

Kommentarer er stengt.