Eximia HR 77

Kåret til beste apparat innenfor figurforming i 2017

Eximia er et seriøst alternativ til plastisk kirurgi og passer perfekt for deg som ønsker å pleie både ansikt og kropp. Eximia er et komplett system bestående av flere ulike maskiner, og det er nettopp denne kombinasjonen som gjør apparatet til Norges mest populære anti-age og vakum-slankesystem. 

Etter første behandling føler man seg veldig mye lettere i kroppen siden man er drenert for veske. Eximia setter igang sirkulasjonen i kroppen, øker forbrennningen, strammer opp huden og fjerner fett og cellulitter over tid. Vi anbefaler å ta en kur på ti behandlinger. 

«En fin behandling for å kickstarte en slankekur eller sunnere livsttil. Vi vil alltid anbefale trening og sunt kosthold ved siden av for best mulig resultat» sier Iben Solås, Hud & Kroppsterapeut, som utfører flere av denne typen behandlinger hver uke. 

 

5 Innovative teknologier – Eximia HR 77

EXIMIA HR77 er siste utgave av de populære maskinene. Ved å behandles med dette apparatet får du virkelig de gode resultatene raskere. Godt vitenskapelig gjennomprøvde behandlinger legger til grunn for resultatene.

 

  • Lavfrekvent laser er fettreduserende program som minimerer cellulit, slapp hun og jobber med lokal fedme.

 

  • Elektroterapi strapper opp huden og gjør den glattere.

 

  • Radiofrekvens øker cellefornyelsen, samt blod- og lymfesirukulasjonen.

 

  • Vacuum brukes til lymfedrenasje og en dyp bindevsmassasje som øker sirkulasjon, oksygentilførsel og rasker utskillelse av avfallstoffer.

 

  • Hudsliping med vakuum brukes for å fjerne døde hudceller og stimulere til nytt kollagen og elastin. Behandlingen reduserer linjer, arr og acnei, samt minimerer store porer og sorte prikker.

 

Behandling med Eximia er perfekt for deg som ønsker å kickstarte en bedre hverdag og se raskere resultater ved siden av trening og kostholdsendringer. Vi jobber også med ansiktsbehandlinger som vil gi deg et løft og redusere linjer. 

 

     ​ Her utfører Marita en Eximia behandling

 på Renates Dagspa

Apparatet har 5 unike funskjoner som

utgjør super-kobinasjonen

Kommentarer er stengt.