I hverdagen er det viktig å unne seg en avslappende og pleiende behandling – også for mannen!

Ansiktsbehandling

Mannens ansiktshud er forskjellig fra kvinnens hud og krever spesiell behandling. Vi begynner med en grundig rens av huden. Deretter følger ”peeling” som fjerner døde hudceller. Vi fjerner urenheter/hudormer. Når huden er renset fortsetter vi med kremer og masker for å tilføre det huden har behov for og du får en avslappende og sirkulasjonsfremmende massasje av ansikt/nakke. Vi gir i tillegg råd om pleie og produkter for din hud.

Pris fra 690,-

Spesialbehandling

Dersom man ønsker å jobbe med problemer som foreksempel rynker, porer eller arr, har vi et utvalg av aktive behandlinger som hjelper deg.

Green Peel, Ea Pro, ZO, Phytic Peel, Dermaroller, TCA peeling. Ta kontakt med oss dersom du lurer på hvilken behandling du trenger. Vi har også botox/fillers. Se «Medisinske behandlinger»

Pris fra 850,-

Øyne

Farging av vipper og/eller bryn. Noen ønsker kun å forme brynene eller bare fjerne det som vokser mellom brynene. Vi tilpasser etter dine ønsker og behov.

Pris fra 200,-

Hårfjerning

Vi utfører voksing på hele kroppen – fra topp til tå. Bryn, nesehår og øre i ansikt. Føtter, legger eller lår. Armer, hender eller under arm. Rygg, bryst, skuldre eller mage. Vi utfører også masilian(intimvoks). Ønsker man en mer permanent hårfjerning kan man ta laserbehandling. Se medisinke behandlinger.

Pris fra 200,-

Fotpleie

Behandlingen starter med et deilig fotbad før negler og negleband klippes, slipes og pusses. Hard hud og eventuelle torner og lignende fjernes. Fotpleien avsluttes med lett fotmassasje. Ekstra massasje kan bestilles dersom man ønsker det.

Pris fra 450,-

Håndpleie

Stell negler og neglebånd. Vi klipper og filer negler etter behov, fjerner neglbånd og hard hud. Derretter aslutter vi med en lett massasje og nærende pleieprodukter for tørre hender.

Pris 395,-

Massasje

Alle trenger vell et lite avbrekk i hverdagen? Hos oss har vi utrolig dyktige massasjeterapeuter som hjelper deg dersom du vil ha en avslappende behandling eller jobbe med problematisk muskulatur. Du velger selv hvor du ønsker å ha fokus: rygg, nakke, hode, armer eller bein. 25/40/50/80/110 min.

Pris fra 495,-

Spraytan

Du kan velge mellom å få utført selvbruning på hele kroppen, eller selvbruning på kun halve kroppen. Dersom dere kommer 2 eller flere samtidig for selvbruning på Renates dagspa, så slår vi av 100,- pr person. Dette gjelder kun ved selvbruning på hele kroppen.

Hel kropp 500,- per pers (400,- ved flere sammen)