Raskere resutlater eller problemområder? Prøv våre medisinske behandlinger!

Green Peel

Økologisk peeling med urter. Velg mellom middels sterk eller kraftig peeling. Disse behandlingene jobber med kviser eller linjer og er oppstrammende og forebyggende. Du vil også oppnå en fantasisk glød. Huden kan bli noe rød og flassete, spesielt rundt munn og nese.

Pris fra 1050,-

 

 

Dermaroller

Vi lager microskopiske hull i huden og tilfører huden en oppbyggende serum coctail. Dette medfører at huden starter en prosess med å hele seg og danner ny collagen og elastin. Huden blir yngre og glattere på det området som behandles. Vi anbefaler en kur på flere behandlinger, med 1 mnd mellomrom. Antall behandlinger avhenger av dybde på linjer og ønsket resultat. Dermaroller benyttes hos oss primært til arrbehandling.

Pris fra 800,-

VitA Peel

En A vitamin peeling som egner seg veldig bra på rosacea, voksen acne, rynker og pigmenteringer. Behandlingen har en reparerende effekt på huden.
Vi anbefaler en kur a 3 behandlinger.

Pris fra 2500,-

TCA , Ph Formula

En behandling som forbedrer pigmenteringer og porer, og som fører til hudfornyelse og virker oppstrammende på huden.
Vi anbefaler en kur på 2 behandlinger med 3 – 5 ukers mellomrom.

Pris fra 1000,-

Spherofill – Blaferoplastikk

Her kan man fjerne/minske rynker på overleppen, stramme opp huden på halsen eller stramme opp kjevelinjen eller minske hudfolden over/over øyet uten å skjære. Men denne behandlingen vil det underliggende vevet trekke seg sammen og man får nydannelse av kollagen, elastin og hyaluronsyre. Man vil få en liten skorpe som faller av etter 1-2 uker. Huden vil fremstå rosa og ny, og vil i løpet av de neste uker og måneder fortsette å fornye/stramme seg. Man må regne med noe svie og hevelse de første 2-4 dagene etter behandlingen.

Pris fra 6500,-

Spherofill tatoveringsfjerning

Her trenger man vanligvis 1-2 behandlinger. Pris avhenger av hvor stor tatoveringen er.
Minstepris fra 4000,- per gang.
Liten tatovering  – første behandling 4000,-. Andre behandling 2000,-
Medium tatovering – første behandling 6000,-. Andre behandling 3000,-
Stor tatovering – pris per time.

Pris fra 4000,-

ZO – Obagi

Denne behandlingen vil bidra til fastere hud, dempe mørke flekker, redusere fine linjer/rynker og gi huden flott glød. Du kan ta en enkeltbehandling eller behandlinger som en kur med 2 – 4 ukers mellomrom. For best mulig resultat anbefaler vi å starte med ZO Skin Healt produktene daglig hjemme, i seks uker før du utfører behandlingen.

Pris fra 1400,-