Mimikklinjer og fillers

Fillers

Fillers med hyaluronsyre.
Denne brukes til å løfte opp dype, til mindre dype rynker og furer. Den bygger kinnben, gjenskaper ansiktsvolum umiddelbart og reduserer mørke ringer og fordypninger under øynene. Du betaler per sprøyte.

Prisen fra 1500,-

Fillers lepper

Fillers brukes til å gi lepper volum. Våre sykepleiere har lang og god erfaring med lepper. 

Du betaler per sprøyte.
Pris fra 1500,-

Mesoterapi Redensity

Vitaminer og hyaluronsyre sprøytes inn i huden for å revitalisere og gi masse fukt.
Brukes brukes lokalt, i hele ansiktet eller hals og bryst.

Pris fra 2000,-

Mimikklinjer

Benyttes i panne, «sinnarynker» eller rundt øynene. Muskulaturen i pannen trekker seg sammen slik at linjene vil glattes ut.
Resultatet kommer etter ca. 1 uke og vil vare i ca. 3-4 måneder.

Pris fra 2200,-

Svettebehandling

Svettebehandling hvor medisinen blokkerer og hemmer svetteproduksjonen i 3 – 6 måneder. Behandlingen utføres raskt og enkelt og kan benyttes i armhuler, hender og på fotsåler. 

Pris fra 4000,-

 

Øyenbrynsløft

Man kan oppnå ett lett øyenbrynsløft ved enkle grep. Man behandler «sinnarynken» og muskelen på utsiden av brynet. Det er denne som ofte drar øyenbrynet nedover. På denne måten vil øyrenbrynene løftes og man får et mer åpent blikk.

Pris 1000,-

Sinnarynke

Benyttes i panne, «sinnarynker», eller rundt øynene. Hemmer muskulaturen til å trekke seg sammen. Signalene hemmes og linjene glattes ut. Resultatet kommer etter ca. 1 uke og vil vare i ca. 3-4 måneder. I dype linjer i pannen og sinnarynken kan vi kombitnere med teosyal for å fylle ut linjene. Teosyalen vil sitte i ca. et år.

Pris 3700,-

Gummysmile

Noen er plaget av at de viser veldig mye tannkjøtt når de smiler, som kommer av at man trekker overleppen veldig opp mot nesen på grunn av en overaktiv muskel i overleppen. Dette kan enkelt behandles. To punkter med muskelhemmende på hver side av nesen vil gjøre at musklene slapper av og du kan smile som aldri før.

Pris 1000,-

Tanngnissinger

For deg som er plaget med gnissing av tenner. Tanngnissing kan skade tenner og gi hodepine. Vi kan redusere den anspente muskulaturen og tanngnissingen.

Pris 3500,-