Massasje – pleie av kropp og sjel! Drøm deg bort og få ny engeri i hverdagen

Hvordan fungerer en massasjebehandling?

Massasje fremmer generell helse og velvære samt reduserer muskelspenninger. Vi vil jobbe med å redusere muskelknuter, anspenthet, stress og tretthet i muskulaturen samt stimulere blodsirkulasjonen. Ulike teknikker slik som stryking, knaing, pressing, friksjon, vibrering og tøying benyttes, og terapeuten bruker hendene og armer til å utføre teknikken. Klassisk massasje, idrettsmassasje, triggerpunktmassasje, aromaterapi og hot stone massasje, er noen av metodene og teknikkene våre massører benytter. Du kan selv velge ønsket fokusområde og type massasje innenfor den tiden du har bestilt. Er du i tvil så vil massøren gi deg råd når du kommer.

Hva kan massasje behandle?

Massasje blir ofte benyttet i forbindelse med stiv nakke og hodepine, men massasje er også en helhetlig behandling med mange fysiske, mentale og følelsesmessige fordeler. Via berøring opplever man selvfølgelig en avslappende og beroligende effekt. Spesielt mennesker med psykiske lidelser som stress, depresjon og angst kan dra stor nytte av massasje.

 

Hurricane badekar

Velg gjerne å varme opp muskulaturen i vårt hurricane badekar før dine massasjetime. Vi bruker mykgjørende melkebad i vannet og deilige massasjedyser vil stimulerer slitne muskler.
Her ligger du avslappende og nyter stjernehimmelen. Kan bestilles som duo behandling.

Pris 300,-

Hva bør jeg være oppmerksom på etter massasjen?

Selv om man føler seg avslappet etter en massasjebehandling kan det bli en del verking og murring i muskulaturen etterpå. Målet med massasjen er at man skal føle seg bedre, og det gjør man som oftest, men det hender at man blir uvel, føler seg trett eller kan ha smerter etter behandlingen. Dette skyldes at avspenning kommer i gang og muskulaturen begynner å ”livne opp” igjen og da kommer ofte smerteopplevelsen og følelsene frem. Da kan muskulaturen verke en periode før den blir bedre. Det er ikke farlig og går over etter 1 eller 2 dager. Det hjelper å drikke mye vann, slappe av og gå på rolige turer.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Når det kommer til antall behandlinger så er det veldig individuelt og varierer fra person til person og fra tilstand til tilstand. Vi anbefaler som regel alltid 3 timer med massasje med 1 ukes mellomrom dersom man vil jobbe med problematisk muskulatur. Kan bestilles som duo behandling.

Du kan velge mellom 25 min, 40 min, 50 min, 80 min eller 110 min

Pris fra 495,-

Last ned vår app «Renates Dagspa» og få 50% på hver 5. massasje