Pene og velstelte hender? Book din time idag!

Manikyr

Vi filer og/eller klipper neglene dine etter behov og fjerner neglbånd. Avslutningsvis tilfører vi nærende pleie til hender og negler. Disse behandlingene utføres kun på vår avdeling på Sandens, Renates Hud & Makeup.

Pris 395,-

Lakk farge

En ekspress manikyr etterfulgt av lakk med CND sin Weekly Polish som holder seg fin i omtrent en uke. Disse lakkene har vi også til salg i masse flotte farger i vår salong på Sandens.

Pris 450,- inkl manikyr

Shellac

Vår mest populære neglbehandling. En ekspress manikyr etterfult av CND sin orginale Shellac. Fargen holder i omtrent 2 uker og du vil slippe tørketid, riper og avskalling. Velg mellom ensfarget eller fransk, eventuelt annen dekor etter ønske.

Pris 550,-/590,- inkl. manikyr

Revelnail

Revel Nail Dip powder er et helt nytt neglsystem som styrker den naturlige neglen din samtidig som det sitter godt og ser veldig bra ut. Velg mellom ensfarget eller fransk. Velg mellom ensfarget eller fransk, eventuelt annen dekor etter ønske.

Pris 700,- inkl manikyr

Parafinvoksbad

Mange sliter med tørr hud, spesielt på høst og vinter. Mangelen på tilført fuktighet har også noe av skylden. Parafinvoksbehandling er en behagelig fuktighetsbehandling som gir mye fuktighet og etterlater den myk og glatt.

Fra 100,-