Utføres av autoriserte Fotterapeuter med 3 års utdannelse

 

Fotpleie

Behandlingen starter med et deilig fotbad før negler og negleband klippes, slipes og pusses. Hard hud og eventuelle torner og lignende fjernes. Fotpleien avsluttes med lett fotmassasje.

25/50/80 min

Fra 450,-

Massasje

Du kan bestille ekstra massasje dersom du ønsker deg lengre massasjetid i fotpleibehandlingen din. Dette gjelder ikke som en egen behandling, men som tillegg til de andre behandlingene.

15 min

Fra 300,-

Problemområder

Fotsopp, vorter/torner eller nedgrodde negler? Våre fotterapeuter behandler mange ulike problemer. Hvis du er usikker på hvilken behandling du trenger, ring oss gjerne!

Fra 300,-

Fotpleie med lakk

Her konsentrerer Fotterapeuten seg om stell av neglene. Vi benytter CND Vinylux lakker som har god holdbarhet. Denne kan fjernes med vanlig lakkfjerner. Vi anbefaler at gammel neglelakk er fjernet før behandlingen da dette tar mye av tiden. Vi kan også fjerne gammel lakk mot et tillegg i pris.

Fra 800,-

Fotpleie med shellac

Her konsentrerer Fotterapeuten seg om stell av neglene. Lakking med CND Shellac som herdes i LED lys og har lang holdbarhet. Denne lakken må fjernes med aceton. Velg mellom ensfarget eller fransk. Dersom du har gammel lakk eller shellac som må fjernes, må dette gis beskjed om når du bestiller time da ekstra tid må påberegnes.

Fra 900,-

Fotsoneterpi

Fotsone er en behandling som viser seg å ha god effekt på: stress,urinveisplager, mage/tarm, svekket imunforsvar, fertilitet, mensturasjonsplager, migrene og mye mer. Har du prøvd det meste uten å få bukt med på problemene dine – ikke la denne behandlingsmetoden være uprøvd. Fotsone utføres av Mette, som er vår Akupunktør og Soneterapeut med over 20 års erfaring.

Fra 650,-

Neglesopp

Konsultasjon må alltid bestilles før behandling av neglesopp. LEDlys behandling mot neglesopp har en virkelig god effekt. Er man usikker på om man har er neglesopp, anbefales det å ta en sporprøve hos lege.

Pris fra 1500,-