Permanent tatovering av makeup

På Renates dagspa har vi utført tatovering av bryn, lepper og eyeliner siden 1996. Renate var blant de første i landet som utdannet seg til Linergist og er i dag Elite Linergist.

Våre Lingerister har spesialisert seg på dette og jobber kun med dette. Makeup tatovering har blitt utrolig populært, og vi har kunder fra hele landet som ønsker vår ekspertise.

Velkommen til oss

Torhild, Muenfan & Renate

Microblading

Vi bruker teknikkene fra Long-Time-Liner og Phi-Brow. For deg som ønsker en naturlig look fyller vi inn brynet med tatoverte hårstrå. Passer best for deg som har brynshår fra før og som ikke ønsker for markerte bryn. En behandling inkluderer etterbehandling. Vi anbefaler påfyll/vedlikehold årlig. Denne teknikken utføres av Renate, Torhild & Muenfan.

Pris 5800,-

 

Brynstatovering

Vi benytter teknikker fra Long-Time-Liner. Her får du et fyldigere resultat med tydeligere linjer og mer skyggelegging i bunnen. Passer fint for deg som ikke har brynshår eller som ønsker markerte bryn. Er du usikker på hvilken metode som passer best for deg, så hjelper vi deg med å avgjøre.Vi anbefaler påfyll/vedlikehold årlig. Denne teknikken utføres av Renate & Torhild.

Pris 5800,-

LEPPETATOVERING

Vi korrigerer leppelinjen og gir deg tilbake kontur og farge på leppene dine. Stort utvalg av farger. Prisen inkluderer en etterbehandling. Påfyll anbefales innen 3-5år. Utføres av Renate & Torhild.

Pris 5800,-

Eyeliner

Velg mellom oppe og nede eller bare oppe. Du kan også få ekstra bredde på eyelineren men da påkreves ekstra behandling. Passer fint for deg som har lite/lyse vipper og ønsker en naturlig markering av øynene. Prisen inkluderer en etterbehandling. Påfyll anbefales innen 3-5 år. Utføres av Renate & Torhild

Fra 4800,-

Areola/Brystvorte

Mangler du litt av brystvorten eller har mistet farge? Kanskje de er ulike? Det kan korrigeres med makeup tatovering. Pris 2500,- per bryst

Arr

Korreksjon av arr på små områder. Fra 1000,-

Vitiligo

Korrigering av farge på områder som har mistet pigment. Fra 1000,-

Skjønnhetsflekk

Fra 1000,-