Botox og fillers

Fillers

Teosyal er en 3. generasjon hyaluronsyre.
Denne brukes til å løfte opp dype, til mindre dype rynker og furer. Den bygger kinnben, gjenskaper ansiktsvolum umiddelbart og reduserer mørke ringer og fordypninger under øynene. Teosyal Kiss brukes til å gi lepper volum.

Du betaler per sprøyte.
Prisen fra 1500,-

Teosyal Kiss

Teosyal brukes til å gi lepper volum. Vår sykepleier Cathrine er en av de mest erfarne på injeksjonsbehandlinger i Norge. Hun har mange års erfaring og underviser i dag sammen med blant annet Dr. Elisabeth Opsahl for leverandøren av Teosyal. Cathrine’s spesialområder i undervisningen er volum i lepper, volumbygging kinnben og redensity

Du betaler per sprøyte.
Pris fra 1500,-

Mesoterapi Redensity

Vitaminer og hyaluronsyre sprøytes inn i huden for å revitalisere og gi masse fukt.
Brukes brukes lokalt, i hele ansiktet eller hals og bryst.

Pris fra 2000,-

Botox

Benyttes i panne, «sinnarynker» eller rundt øynene. Botoxen emmer muskulaturen til å trekke seg sammen slik at linjene vil glattes ut.
Resultatet kommer etter ca. 1 uke og vil vare i ca. 3-4 måneder.

Pris fra 2200,-

Botox svettebehandling

Svette behandling hvor medisinen blokkerer og hemmer hemmer svetteproduksjonen i 3 – 6 måneder. Behandlingen utføres raskt og enkelt og kan benyttes i armhuler, hender og på fotsåler. Mende botox vil variere etter område man behandler.

Pris fra 4000,-

 

Botox øyenbrynsløft

Man kan oppnå ett lett øyenbrynsløft ved hjelp av botox. Man behandler «sinnarynken» og muskelen på utsiden av brynet. Det er denne som ofte drar øyenbrynet nedover. På denne måten vil øyrenbrynene løftes og man får et mer åpent blikk.

Pris 1000,-

Botox sinnarynke

Benyttes i panne, «sinnarynker», eller rundt øynene. Hemmer muskulaturen til å trekke seg sammen. Signalene hemmes og linjene glattes ut. Resultatet kommer etter ca. 1 uke og vil vare i ca. 3-4 måneder. I dype linjer i pannen og sinnarynken kan vi kombitnere med teosyal for å fylle ut linjene. Teosyalen vil sitte i ca. et år.

Pris 3700,-

Botox gummysmile

Noen er plaget av at de viser veldig mye tannkjøtt når de smiler, som kommer av at man trekker overleppen veldig opp mot nesen på grunn av en overaktiv muskel i overleppen. Dette kan enkelt behandles med botox. To punkter med botox på hver side av nesen vil gjøre at musklene slapper av og du kan smile som aldri før.

Pris 1000,-

Botox tanngnissinger

For deg som er plaget med gnissing av tenner. Tanngnissing kan skade tenner og gi hodepine. Med botox kan vi redusere den anspente muskulaturen og tanngnissingen.

Pris 3500,-

Botox Migrenebehandling

Vi har en egen lege som kommer for å utføre migrenebehandlinger. Målet er at hun kommer 1 gang i måneden. Hun setter botox i hode, nakke og panne slik at spenninger slipper og migrenen forsvinner. Har du prøvd alt og ikke blitt kvitt din migrene, så det er dette behandlingen du må ta.

Pris 4900,-